dissabte, 7 de juny del 2008

Pura i dura demagògia municipal

El dia 5 de juny es celebra el dia mundial del medi ambient i l'ajuntament ens obsequia amb la lamentable fira del mateix nom on deu paradetes mal comptades no han fet ni cinc cèntims de calaix ni aconsegueixen conscienciar a ningú sobre el necessari canvi d'hàbits i actituds personals per col·laborar en la millora del menystingut i nafrat medi. L'adhesió al projecte "Fem dissabte" i dedicar la jornada d'avui a la neteja de les nostres depauperades rieres i rius no els hi fa el pes però sí que troben d'allò més coherent i normal, coincidint amb l'efemèride, fer un repartiment de tríptics a l'engròs de la forma en que nosaltres hem captat amb la imatge que us mostrem i on es veu la dimensió de la seva conscienciació vers el medi.Clar que nosaltres ja sabem, pel que podem observar a diari, que aquesta tropa troben d'allò més normal el sistema d'anar llençant diners arreu menys allà on veritablement toca gastar-los.
Alguns ciutadans fins i tot han gosat muntar una paradeta mostrant les vergonyes d'aquest ajuntament, però clar, ja se sap que es tracta d'un reducte de persones incíviques per a les quals ja estan estudiant l'aplicació d'una nova ordenança de civisme amb la finalitat de que la pau i ordre imperi de nou al poble, com en els "viejos tiempos" com si diguéssim.Quina miserable comèdia que representen!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

realment la fira és decepcionant. Que amb tants mitjans no siguin capaços ´d'organitzar una fira amb cara i ulls és lamentable. Només saben fer mercadillos sense cap sentit.

Anònim ha dit...

l'any passat la fira va fer pena teniem a l'aubanell
aquest any la fira ha fet més pena i tenim a la merida.
vull dir que estem igual

Anònim ha dit...

No estem igual, estem pitjor que fa un any, això vol dir que no n'aprenen ni que els matin. Ells a la seva bola ofertant activitats d'allò més absurd a fi de poder vacil·lar amb el poble dient que organitzen activitats encara que aquestes siguin un autèntic nyap. Ho fan per poder justificar l'escandalós sou que cobren i l'ingent quantitat de tècnics i endollats que necessiten.