divendres, 18 d’abril del 2008

...i és queden tant panxos!



Lamentable que els mateixos que per desídia han assassinat la Tordera i exterminat tot allò que és verd al poble, ara, com veiem a la foto de darrera del Sr. Puignou, pretenguin, ara que no en queda res, vendre paratges naturals per seguir explotant un model de turisme ofensiu i lamentable. El degollament del campanar en l'altre foto del fullet promocional del poble seguint la tendència minimalista molt estesa últimament de vendre micro fraccions de realitat pel tot, situa, sense cap mena de dubte, els nostres servidors municipals en la més perversa de les realitats. Una segona tinent d'alcalde, amb regidoria de ni sap ben bé que, parlant de guarderies i turisme sense saber ni de que parla, un cinquè tinent d'alcalde, sí, sí!, que quedi clar, hem dit cinquè, amb regidoria d'hisenda, parlant de turisme i cercant tautologies als plens municipals com si de papallones es tractes i fent acudits dolents sobre les noves tecnologies, ens situen en la més que delirant, esquizofrènica realitat municipal malgratenca i això sense fer menció als al·lucinants viatges a Madrid i arreu del món que la patrulla del PPOE abnegadament ha de realitzar a la cerca i captura de vots.

Aprofitem per agrair les imatges, sempre interessants, que el Nou Malgrat confidencial TV ens facilita.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home, clarivident ell, no hi veu cap solapació entre el seu sou de jubilat auri i els 22.000 euros que li paga el poble per fer el patètic paper de comparsa que empudega a tots els seus?

Anònim ha dit...

Cuando uno llega ala jubilación ya chochea es como un nen pero este peor siempre a estado manejando billetes y ahora el panorama que se encuentra en el ultimo grafico es el ideal.
La chope se supone que es la +1 la traidora.

Anònim ha dit...

Entrar en www.popularsbcn.com/malgratdemar y vereis como dejan al Psoe el grupito de la A.Vega menosmal que son socios.

Anònim ha dit...

Osti, deixem macos al Psoe
i l'Ana Vega'

i el millor coneixeu a l'Ana Vega?
PATÈTIC

Anònim ha dit...

Tots són iguals, els regidors socialistes, o així, és com s'autoanomen i l'aliada del PP.
No sé com estan els altres pobles, però, m'és igual, jo visc aquí, i cada dia tinc més la sensació, que m'estan mana un conjunt d'analfabets culturals, que només els interessa el fet que persones com ells els adulin pel sol fet de ser regidros/es, que els importa molt poc el benestar dels seus conciutadans. Només posen pegats, només els interessa el sou que guanyen a final de mes. Tot en nom de la democràcia, encara és orgànica?

Anònim ha dit...

M'agrada, no hi ha imatge de les cares dels regidors de l'equip de desgovern, és molt interessant,
Felicitats per aquesta imatge.

Anònim ha dit...

Sí, és orgànica, tota aquesta gent porten el gen "españolitus ridiculus petitus" incrustat en el seu ADN i el seu lema, com no, és: una unidad de destino en lo universal. Amb el PP, com veiem, son cul i merda i orgullosos que n'estan d'ésser escòria social d'allò més inútil i ofensiu.

Anònim ha dit...

No, no conec a la Vega, seria patètic poder coneixe-la. No em relaciono amb segons qui, no m'interessa conèixer a algú que es ven. Això no treu que en la seva vida privada sigui encantadora, però en la vida pública: PATÈTICA