dilluns, 17 de desembre del 2007

Guals socialistes discrecionals

Volem guals gratis per tothom!!!

Alguna persona experta en discrecionalitats varies i/o viaries tindria que il·lustrar-nos sobre l'estrany fenomen observat des de fa ja molt de temps en el nostre poble i que consisteix en la no obligatorietat de tenir gual per entrar el cotxe al garatge. Els que som malgratots ens preguntem, probablement per vici, com es possible que uns ciutadans paguin per fer us del tros de vorera davant del seu domicili i d'altres, no deu o vint, sinó a centenars com hem pogut comprovar, puguin fer-ho sense necessitat de treure's la corresponent llicencia de gual municipal. El greuge comparatiu que se'n deriva d'aquesta arbitrarietat administrativa, demana una clara i urgent explicació per part del/s responsable/s d'aplicar criteris que molt ens temem, i aquí sí que voldríem estar equivocats, no puguin o no vulguin donar. Com a malgratots emprenyats d'allò més, però cívicament responsables i contribuents posats al dia en les nostres obligacions ciutadanes, exigim de les nostres autoritats locals, igualtat de drets en el tema que ens ocupa per no tenir que sentir-nos ciutadans maltractats i de segona categoria per més temps, es a dir, malgratots crònics.

Que hi ha algú a l'altre banda que ens pugui donar resposta?

20 comentaris:

Anònim ha dit...

El cas més flagrant és el de les cases de l'urrea darrera el pavelló Germans Margall, al costat del parquing dels pisos Eivissa.. prohibeixen aparcar a tot el tram del carrer i així totes les cases s'estalvien el gual.

Anònim ha dit...

Això és intolerable, no tenen cap criteri i, el més greu, al responsable d'arrenjar el tema, passa de tot, ni se entera del tema, o sí?
Son patètics!

Anònim ha dit...

Estem fent el passerell, fins i tot hi han regidors que s'aprofiten d'aquesta estranya oferta municipal.
Sembla com si la consigna fos, compri una vivenda nova i l'ajuntament li regala un gual permanent gratis, ja paga'n els malgratots.

Anònim ha dit...

Malgratot, el que has de fer és denunciar-ho i després penjar el post, no fer el passarell com fas.

Anònim ha dit...

a l'anònim de les 21:58h. Si no t'agrada el que escriu Malgrat tot, no sé què hi fas entrant al seu bloc. No t'has plantejats llegir les notícies d'altres webs més del teu gust? Un bloc que jo sàpiga és personal. Jo només llegeixo els blocs que a mi m'agraden, eeeeee, i tant tranquila que em quedo.

Anònim ha dit...

A veure Malgratonto!!!

El que teniu es una enfermetat que s'en diu ràbia poderosa o intentitis de poderoditits impossibilitis.
No sóc metge pero ultimament l'universitat de medicina dels EUA ho està estudiant juntament amb el Clinic de Barcelona. Ser per fonts molt properas com las vostres que està a punt de sortir en el libro gordo de petete de la medicina. Potser a una llibreria molt propera a l'ajuntament on us ajunteu molt la vostra gent el tindran. Pero primer sortira en Castellà i després en Català i Euskera que son els idiomas que més us agrada i enteneu millor las cosas.

Anònim ha dit...

Quin nivell que tens pallofa, només saps insultar, no tens cap mena d'arguments, no saps que és l'ironia?
Si no t'agrada el blog, no el miris, ningú t'obliga a fer-ho, en aquest país hi ha llibertat d'expressió, no et deu agradar massa, no?
Que passis molt bon dia, de tot cor i amb molt de cap.

Anònim ha dit...

Una possible resposta és perquè el gual es paga per tal que no t`estacionin davant la porta. Si a un carrer és prohibit estacionar , per què l´has de demanar? l´altra motiu és perquè la gent que engtra el vehícle sense pagar gual paga una taxa municipal per entrada de vehicles que es paga segons número de cotxes que tanques al garatge. A casa hanvingut els municipals alguna vegada a comprovar quants cotxes tanquem.

No sé si us he ajudat.

Anònim ha dit...

Com que en el meu cas està prohibit aparcar en el carrer, aniré a donar-me de baixa del gual. A veure que em diuen.
Jo el vull gratis, que paguin els tontos!

Anònim ha dit...

anonim de las 08:01.

Això es el que dic jo, si hi ha llibertat d'expressió pq també em criticas tu a mi? Perquè m'invitas a abandonar aquest blog "tant maco" que teniu? Potser no t'agrada la meva critica dur i constructiva? o potser per a tu es destructiva? bé noi, vaig a mirar més blogs. Apa adeu, que no es el teu unic blog el que miro!! a veure si et pensaras que ets especial. Bueno una mica especial ho ets pero no et dire en que o quina forma ho ets. Que cadascú ho pensi, com tu fas amb els altres.

Anònim ha dit...

Pallofa, jo no et critico, pots anar als blogs que vulguis, però quan es critica, la crítica ha de ser constructiva, és a dir, aportar arguments i tu t'agradi o no, no ho fas, em reitero amb l'escrit, insultes i menysprees, cosa que no s'ha fet amb els teus escrits. També has de saber que jo noc l'autor/a del blog, cosa que afirmes, el teu últim escrit demostra menyspreu i insult, quan escrius "Bueno una mica especial ho ets pero no et dire en que o quina forma ho ets".
Dius que hi ha llibertat d'expressió, en aquest blog i a la resta de moment si, però, la llibertat d'expressió no permet l'insult i la desqualificació.
Quantes afirmacions fas: és un noi, és l'autor del blog, en l'anterior, l'associes a un determinat partit polític.
Jo no arribo al teu nivell, no sóc capaç de saber si un escrit anònim o amb pseudònim és d'un homes o una dona (noi o noia segons l'edat), tampoc soc capaç de dir si és del responsable del blog o no, però, acostumen a utilitzar els seus pseudònims i, per acabar, tampoc soc capaç d'afirmar a quin partit pertanys o simpatitza, però, és clar, ja et dic, no tinc prou nivell cultural ni intel.luctual per arribar a poder fer tantes afirmacions, encara estic estudiant i m'estic formant.
Gràcies pels teus aclariments i recomanacions i com ja t'he dit aquest matí que passis molt bon dia.

Anònim ha dit...

quants anys tens pallofa? vigila, que els professors tornen a posar notes i tu tens tota la pinta de treure un molt deficient. posa-hi colzes!

Anònim ha dit...

Ja es veu que no ets metge, com a molt arribes a pallofa simple.

Anònim ha dit...

Pallofa està nominat a abandonar el bloc! no, la verita és que està clar que aquí tothom pot escriure les seves opinions, ara bé, el post tracta dels guals i si tithom n'està obligat o per contre es donen supòsits d'arbitrarietat administrativa que fa que hi hagi persones més beneficiades en detriment d'altres que paguen cada any. La teva tesis "imaginarium" sobre els estudis de medicina als EUA i al Clínic no aporten res de res, per exemple un post interessant ha estat el de les 09:55, ara s'hauria de contrarestar i veure si aquesta situació es dona amb tots els veins del poble. Pallofa es tracte d'això, d'aportar informacions, ja es veu que a tu el bloc no t'agrada i la teva capacitat "Aramis Fuster" et permet fer relacions causals en busca dels autors del bloc, Per cert jo m'hi acosto sovint a la llibreria propera a l'Ajuntament (que suspicàs que ets, renoi!!): vaig a les dues a la Pilona i a Can Montals i també és cert que m'estimo més els llibres en català, home en Euskera no la veritat i a les llibreries que anomenes no n'hi ha de llibres en aquesta idioma (tu no t'hi deuis acostar massa, ja es veu). Doncs mira llegir va bé, així potser aprendràs alguna cosa de medicina perquè el que has narrat anteriorment no té cap sentit, oi? bé, això ja ho saps, però també deus saber qui escriu coses sense sentits, oi? En fi, pallofa l'intent està bé, però la propera si vols fer crítica suposo que serà admesa per l'autor del bloc però sigues més enginyós, personalment t'he trobat molt i molt fluix.

Que tinguis sort en el teu proper post, a veure si et superés, només una miqueta!!!

Anònim ha dit...

Estimats coneguts del blog:

Per començar solament dire que accepto totes las vostres criticas. Si no us agrada que es faci critica directe contre aquest blog, primer crec que es tindrien que arreglar unas cosas.
1- A qui esw tindria que criticar a tothom. Cosa que solament fan sobre una certa gent.
2- Com vosaltres dieu, avans de penjar un post, el que te que fer es informar pq el que fa es crear confusió.
3- Com vulgarment es diu ( o follamos todos, o la p... al rio). Que vull dir, que Tenim que criticar tant al govern com a l'oposició.

PD: Us agrada més així. O te que ser més fi?

MALGRATOT ha dit...

Aquí critiquem el criticable de qui té responsabilitats governatives, els que no, que s'apliquin per si de cas. Creiem haver deixat prou clar amb la nostra capçalera i la nostra presentació del blog, qui som i que cerquem.
Agraït per llegir-nos!

http://malgratot.blogspot.com
/2007/10/presentaci.html

Anònim ha dit...

Si vols un blog que critiqui l'oposició i digui les meravelles de l'equip de govern.. perquè no t'ho curres i el fas.

Potser estaria bé i riuriem tots una mica més. Sobretot, alhora de defensar les actuacions dels caps pensants que tot ho saben i tot ho fan bé!

Anònim ha dit...

fills , filles de politics ja sabeu que esteu a l'ull de mira, com és que aparqueu sense donar exemple?

Anònim ha dit...

jo soc un dels anomanats " tontos " dons pago cada any i no puc sortir perque sempre hi ha algú aparcat devant de casa.

Anònim ha dit...

i a sobre votes Valentín, l'irresponsable responsable de la calamitat viaria?