dimarts, 15 de maig del 2012

...però vostè sap fer botar una pilota?



Tenim un ajuntament que no és capaç ni tant sols de mantenir en condicions el saló de plens municipals per fer possible que la emissió radiofònica del Ple municipal sigui escoltada per la majoria de malgratencs a traves d'Ona Malgrat, la seva execrable emissora particular i a la que, ara ens n'assabentem, el regidor d'IC, Jordi Medina, no pensa tornar a trepitjar, sense exposar-ne els motius. Potser l'explicació a tanta desídia és precisament aquest: el de donar-li la mínima difusió i seguir amagant al poble el més que lamentable nivell de les persones que formen el Govern municipal, perfectes mercenaris espanyols, addictes a la pasta gansa que aconsegueixen cada mes a costa del diner del sofert i alienat contribuent.

És sorprenent que l'Ajuntament en lloc de publicitar la carta que us mostrem al seu web municipal, ho faci en el bloc dels seus cadells de partit, les JSC/E. Els motius?... no serà que les males notícies, dirigides preferentment al nucli urbà farcit de votants socialistes, epicentre de sociòpates pota negra, és millor donar-les en veu baixa i que passin el més desapercebudes possible? De què serveix al poble de  Malgrat tenir una web pròpia si només s'utilitza per enaltir les increïbles proeses del partit en el poder i publicitar els impressionants avenços en qüestions de seguretat, espais verds i cursets de Word?


Als malgratencs, vist tot el que hem vist al llarg dels anys, ens sortiria més barat de mantenir un govern de moniatos que el que malauradament tenim en la actualitat. El problema més greu que ens afecta, però, i per desgràcia, és que l'oposició ha abdicat fa temps d'actuar com a tal i ara es dedica preferentment a tuitejar i conservar el càrrec tant àrduament guanyat, passant de puntetes i sense fer massa soroll.
Poble petit el meu!