dissabte, 25 de febrer del 2012

Farem, farem i...

- Pensa la nostra il·lustríssima alcaldessa retornar al poble els malbaratats 6.000 € de la polèmica "Malgrat, desperta!" i acabar així amb totes les polèmiques inútils generades???

- Es possible modificar un projecte inicialment aprovat o ficaran la banya a fons, com ja tenen per costum, i convertiran la monumental bretolada en un monument a la il·limitada inutilitat dels vertebradors polítics governants???

- Pensen sancionar a l'incívic policia municipal que actua negligentment o aquest es troba per sobre del rigorós compliment de la llei???
 

dilluns, 13 de febrer del 2012

La paraula contra el mur

Sembla ser que per molt que s'esforci l'oposició per aprovar mocions en benefici del poble, aquesta feinada no els servirà de res davant la irreductible posició de l'alcaldessa de fer el que en tot moment li demana el cos i per molt que les lleis l'obliguin a fer el contrari del que pretén fer. Amb l'argument de què l'oposició, enemic del poble, l'únic que busca és notorietat i deixar clar que Ella governa en minoria, Ella tira pel dret deixant clar que la llei és Ella i només Ella, seves són les normes, seus són també els jutges, els clans Nadal de torn, els símbols col·lectius i tant com hi ha dins d'un consistori municipal.
En aplicació dels seus plantejaments predemocràtics, un cop més, aquesta dona ens mostra quan de precària és la suposada democràcia que alguns diuen que gaudim i què altres veiem com una farsa gegantina perpetrada des de la insolència absoluta.
Faria bé, com va anunciar a l'últim Ple municipal, i en vista de com han deixat ella i els seus socis de partit el poble, d'agafar els seus farcells i emprendre la ruta cap el sud, el seu futur, la idíl·lica terra promesa on serà escoltada amb fruïció i podrà repartir entre els necessitats de tota mena, no el que li sobra, sinó tot el que té acumulat producte dels seus esforçats anys de serveis al poble. Podria fer-ho d'una vegada per totes per caritat cristiana, el seu esplèndid concepte del que és la caritat. A fe de Déu que Ella quedaria realitzada i Malgrat de Mar quedaria descansat.
     

divendres, 10 de febrer del 2012

DEMOCRACIA PPOE


Definitivament es confirma que, enlloc d'un ajuntament democràtic i gràcies a la execrable tasca realitzada per alguns polítics, el que en realitat tenim al nostre poble és un catau en tota regla on sempre es fa el que la gran Deessa malgratenca mana. No som nosaltres qui ho confirmem sinó que és la mateixa divinitat local qui, sense cap possibilitat de mala interpretació, inequívocament, així ens ho certifica amb les seves pròpies paraules.
Escolteu atentament aquest grandiós Ple municipal i traieu-ne les vostres pròpies conclusions, sobretot les quatre mocions presentades per l'oposició i els Precs i Preguntes.
Què espera el regidor Medina per fer possible l'indispensable canvi de papers dins el que, essent la Casa de tots, alguns han convertit catastròficament en una autèntica casa de barrets, altrament anomenat PROSTÍBUL?
Malgrat de Mar no pot seguir essent per més temps la riota de la majoria dels seus veïns per la incapacitat democràtica manifesta de quatre irresponsables vividors, i inútils alhora, entestats en prostituir el concepte de política i la labor que aquests han de dur a terme en el teixit social d'un poble.

PPOE DIMISSIÓ O EXPULSIÓ!!!