dilluns, 21 de novembre del 2011

Spain in blue

El vídeo que us oferim a continuació és el nostre més sentit homenatge a tota aquesta tropa de tarats que amb les seves portentoses capacitats personals ens han projectat directament al trepidant marc actual en que ens trobem. Un nou govern nacional, de més tarats profunds encara, que de segur i sense cap esforç excel·lirà en els seus objectius i ambicions gràcies a la profunda tara transmesa pels seus predecessors en el desgovern de la nació.
A Malgrat de Mar, el binomi Campoy-Vega amb els seus acords-tripijocs de govern i vodevils consistorials de recíproca adulació i dependència n'és el paradigma perfecte i el màxim exponent d'aquest escandalós despropòsit anomenat ESPAÑA.

dijous, 17 de novembre del 2011

Prodigi d'elocució i transferència

Cinc mesos ha trigat la nostra més admirada regidora, la que acaba d'aterrar a la banda d'esports, com ella mateixa ho defineix, en fer les primeres valoracions de les seves tasques i mancances consistorials. Del pacte de govern, ni mu! Top secret.

És un plaer escoltar amb el seu prodigi d'elocució, que no d'erudició com ja va aclarir al seu dia, a la regidora i què ens detalli les dures tasques i sacrificis que està duent a terme per la millora de... inserció, orientació, formació, promoció i esport entre d'altres facetes de la seva polifacètica i àrdua tasca.

Hem quedat molt tranquils a l'assabentar-nos que, contràriament al que creiem, murris i malpensats com som, ella, treballa per les persones. Pro buenu!, això deu ser el que s'ha de fer, pensem, per poder cobrar 22.000€ de l'ala cada any i sembla ser que forma part del contracte anar-ho repetint com un mantra fins que al final la gent, imbècils com som, ens ho creguem de la mateixa manera que ella declara i es creu que en unes eleccions, i en el seu cas, la gent vota a la persona. Pro buenu!, escolteu, escolteu a la regidora de la banda d'esports i valoreu les tasques i mancances de tota esmena que desenvolupa.

dissabte, 12 de novembre del 2011

A la Campoy el blau li escau


De nou un lamentable Ple municipal on la màxima autoritat del poble aprofita per burlar-se cínicament de tots els veïns, dels nostres símbols, del nostre país i de tot plegat. Queda clar que a la nostra alcaldessa el que li escau de veritat i l'excita de debó és el color blau, el color del que properament es tenyirà Espanya amb gran satisfacció d'alguns dels seus més fidels servidors, encara que aquests, com ella mateixa, s'auto proclamin socialistes, adaptant-se convenientment la frase de “antes azul que rota”. Quina vergonya de gent arrogant i inútil que hem de mantenir amb els nostres impostos. Paràsits socials que des de la més pura ignorància i prepotència gosen pontificar sobre el que el poble demana i necessita, amb arguments tant sòlids com l'aplicació del sentit comú, la llestesa de la gent de Malgrat o que Malgrat no podem ser un poble perfecte, per no parlar del refinat cinisme d'una regidora paparra que ens vol fer creure que ella treballa.

El nostre poble cada dia que passa s'assembla més a qualsevol localitat siciliana amb gran satisfacció d'alguns dels seus més honorables servidors i talment, com fan allà, quan els hi convé es passen la democràcia per l'engonal i diuen que no hi ha un reglament que els obligui a complir els compromisos d'una votació, que amb l'omertà ja en tenen prou. Vuit honorables personatges malgratencs en plena fase encara pre democràtica dedicats de ple al saqueig i la rapinya de l'erari municipal. I mentrestant el regidor Medina, honorable representant de, en altre temps, l'incorruptible esquerra (PSUC), donant-los suport a l'ombra i mirant-s'ho amb singular satisfacció. PATÈTICS!


 
Ajuda pels qui el 20N no tenen clar que fer:
 

dimarts, 1 de novembre del 2011

Les coses mal fetes no tenen futur...


...com tampoc en tenen els seus inútils perpetradors que cada dia que passa estan més a prop de perdre el lloc de treball tant gratuïtament aconseguit i tant còmodament mantingut.
Aquesta simple reflexió ve a tomb de les primeres i recents declaracions del nou regidor d'urbanisme, obra pública, indústria, pagesia, platges i tot el que calgui, fetes al Malgrat Confidencial on afirmava que “els ruixats de dilluns van ser de caràcter excepcional”. És molt greu que Malgrat estigui inundat, els veïns rebotats i tant aquest individu com l'alcaldessa de Malgrat per Ràdio "La seva" s'espolsin les responsabilitats personals al·legant la poca freqüència amb què es produeixen aquests fenòmens naturals.

Quan tota aquesta patrulla d'experts en enginyeria hidràulica es posen en acció, passen coses tant curioses com què l'espai on intervenen el converteixen en una bassa mentre a l'altre costat del carrer, espai privat utilitzat també d'aparcament, curiosament, no pateix cap inundació i el drenatge natural manté l'espai en perfectes condicions per seguir realitzant les funcions previstes. Simultàniament, mentre Malgrat Centre quedava inundat a conseqüència del poc diàmetre de les conduccions de clavegueram que al seu dia varen instal·lar i què són del tot insuficients, a la part nord, en el pont per sota de la via, quedava inundat tot i ser una obra d'alta enginyeria a proba d'inundacions, o almenys així ens ho varen vendre al seu dia.

Mentre tant, com podem escoltar en el discurs per Ràdio Malgrat de la Conxita, la gent no para d'aturar-la pel carrer per felicitar-la per la sensacional gestió feta amb el tema clavegueram -textual-. Pensem que s'ha de ser un gran professional de la pressa de pel per ser capaç de fer declaracions, com les que fa la Campoy, sobre rieres urbanes cobertes i el poc perill que representen arreu mentre a Blanes els veïns de dos edificis estan desallotjats dels seus domicilis i amb una incertesa de futur que de ben segur no pagaran els responsables municipals que al seu dia, fa quaranta anys, varen decidir tapar i edificar enmig de la riera que travessa la població.

Ens tranquil·litza molt de saber que els referents que guien les actuacions del nostre magnific ajuntament, comandat per l'alcaldessa Campoy, es basen, com ella mateixa afirma, en la reflexió, la prudència i la humilitat. És sortosament degut a aquest estat de gràcia divina, en la presa de decisions per part de les nostres més competents autoritats, que afortunadament a Malgrat podem descartar pels segles dels segles de patir una catàstrofe de dimensions desconegudes, com ara una inundació per sobreeiximent d'una riera.

Lloem, malgratencs tots, a la deessa Campoy i a la seva excelsa gràcia divina juntament a la immensa perspicàcia hidràulica que poseeix.
Oh Campoy!, nosaltres no som dignes d'estar sota el teu diví i auster mandat de tant sols 70.000€ l'any i obligada a sobre, per mantenir aquest pla d'austeritat, de fer-ho acompanyada per la PPerla de la Vega.