dissabte, 21 de maig del 2011

El riure és l'única medicina d'èxit garantit



 
Com ja varem anunciar ahir al bloc de la Neus Serra, ha arribat el moment del comiat. Nosaltres, després de quatre anys d'irregular dedicació a la valoració i crítica social del nostre poble, passem a la rereguarda d'aquest apassionant món que és la política local i què tans grans moments de teràpia regenerativa ens ha proporcionat al fer-ne el seu metòdic seguiment. Quatre anys immersos en un estat de total indignació, enfitats de burreria per la forma amb que els immortals en el càrrec, aliats amb la cara fosca de la misèria, han exercit el seu poder i, conscients que això pot perjudicar seriosament la salut dels més valents o temeraris en la seva lluita contra la "Summa intel·ligència" dels poderosos incrustats a la poltrona, hem decidit declarar-nos caducats.
Ha estat un plaer molt gratificant poder compartir regularment aquest modest espai amb tots vosaltres al llarg d'aquests anys. Gràcies!
Nosaltres, a mode de resum final en el dia de reflexió electoral, us oferim un recull de temes que teníem previst parlar-ne però que s'han anat acumulant en el temps i què aboquem de patac amb l'esperança que us ajudin a establir correctament el sentit del vostre vot -si, incomprensiblement, encara no el teniu decidit- i evitar que els lamentables fenòmens, quasi bé paranormals ocorreguts al nostre poble, en un futur es puguin repetir.

Quatre anys ja han passat i al llarg d'aquest temps els responsables de mantenir els espais municipals en condicions no han tingut temps per donar una ma de pintura a aquest mur per on a diari hi passen milers de persones. Deu ser l'efecte de l'estres regidorial.




El molí d'en Valeri o de la sal, convertit en un viver de mosquits tigres, farà que aquest estiu cap malgratenc es quedi sense la seva corresponent picada per allò de la solidaritat socialista.
La regidoria de medi ambient, amb l'estultícia que els hi es habitual, és a qui hem de felicitar per l'afany i dur treball encaminat a amenitzar-nos l'estiu. "Cap malgratenc sense picada!" és el lema de la campanya que properament faran pública.



Gràcies a les portentoses martingales de la nostra segura servidora i curiosament, coincidint amb la campanya electoral, la molt il·lustríssima comunica al poble de Malgrat mitjançant aquest cartell de l'inici de les obres del ja conegut com a pelotazo Campoy. Una faraònica obra que promet tant o més que el ja clàssic auditori.
Serà fantàstic de contemplar l'idíl·lic marc d'accés al poble que es trobaran els visitants al negociar la primera curva d'entrada al poble: "TANATORI MUNICIPAL".


Ens va agradar moltíssim -varem fins i tot al·lucinar- el debat electoral celebrat el passat dilluns al Centre entre cinc dels vuit candidats a les properes eleccions. Tot un exemple de com Una Servidora fent us d'Ona Malgrat, la seva!, però pagada per tots, es va muntar un anomenat debat per eludir justament el debat i que tenia més a veure amb el Club de la Comèdia que de debat pròpiament dit.
Entendridores les paraules finals de la Conxita dient: "Moltes gràcies i perdoneu si no ens hem pogut explicar prou bé". S'ha de tenir barra!!!
Si us preneu la molèstia d'entrar a les webs de Ràdio: Palafolls, Pineda, Calella, Tordera, podreu adonar-vos del que és una emissora de ràdio municipal i els serveis que s'oferten als espais web de les mateixes, contrariament a l'estil minimalista de la nostra que és tot un model de restricció a la informació i una porta oberta a la manipulació, com la que, per exemple, cada divendres ens ofereix la tertúlia dels conxiteros.

S'ha de tenir molta barra per consentir l'empaperat a discreció de cartells electorals al llarg i ample del poble sense una normativa o una negociació prèvia d'espais entre els partits. L'afer del cartell a la porta de l'ajuntament és una mostra més de la profunda inutilitat dels responsables de fer el copy-paste dels habituals i rimbombants protocols d'actuació.
Una campanya publicitaria d'una violència estètica intolerable i que els malgratencs no ens mereixem. Aquí tots ens coneixem i sabem qui és qui i quin producte ens volen vendre.
Planyem al pobre veí a qui sense cap contemplació han condemnat durant vint dies a pujar la persiana i gaudir de l'esplèndid paisatge que polítics sense escrúpols li han plantat a un pam de la finestra. Tot un detall dels campions de la ètica personal.



Autobusos voltant i voltant pel poble sense passatgers i sense fer ni cinc de calaix al llarg de tot el dia és una constant que alguns troben d'allò més normal de mantenir tot i ser un servei deficitari i què a traves de la Diputació paguem entre tots amb els nostres impostos.


Rampa versallesca amb pretensions de nou ric.








Sumptuosa oficina d'habitatge aturada i a mitja jornada.





Espai minimalista d'incert futur.









ARE especulatiu per a major glòria de promotors, banquers i polítics socialistes.

Destruccions patrimonials amb la perversa finalitat d'evitar concentracions de gent. "La seguretat per damunt de tot".






Ferias de abril de la vergonya amb pèrfides servidores incorporades a la comparsa.



Pur folklorisme irreverent freaky de la secta PPOE.






l'Essència d'un partit lerrouxista quan s'apropen eleccions i muta automàticament de PSC a PSOE.
Para todos... Conxita



Alfaltats electorals extraordinaris  i tradicionals de carrers.









Espectacular turisme de categoria a preus únics a la Mediterrània. Més barat, enlloc!



I un tracte familiar i personalitzat per complaure les necessitats de tots els malgratencs il·luminats per la fe socialista.
L'única i autèntica fe.

Siau!... 

dilluns, 16 de maig del 2011

Són animals del Senyor


Malgratencs, indignem-nos i diem prou!!!


El comportament dels 25 diputats del PSOE de Catalunya al Congrés espanyol, el passat 10 de maig, votant en contra del nostre país, constitueix un testimoni històric de l’autèntica naturalesa d’aquest partit, de la seva ideologia i dels seus objectius. Ja fa anys que sabem que el PSC no existeix i que aquest nom és només la pell de xai que es posa el llop quan necessita omplir el pap. És indignant, però és així. El PSC no és un partit, és una màscara. El PSC és el frau polític més espectacular que ha sofert Catalunya des de la mort d’en Franco; un frau al servei de la democràcia totalitària espanyola i que pel seu nivell d’autoodi evoca patèticament el paper de la policia jueva del gueto de Varsòvia.



divendres, 13 de maig del 2011

Valors primaris dels primats


Val la pena escoltar les brillants i documentades exposicions dels tres portaveus de l'oposició sobre la petició de l’Ajuntament de cobertura de l'endegament de la riera de Palafolls (punt nº. 5, A - 19'50''), en el tram de Can Feliciano, per adonar-nos de com tota una il·lustríssima servidora del poble converteix un Ple municipal en una autèntica paròdia del que és la democràcia a Malgrat i ens il·lumina novament sobre l'elevat nivell en què té els seus valors i la seva ètica personal... “i no cal ni votar-ho!”. Tampoc tenen pèrdua les paraules de comiat de legislatura de la regidora Vega afirmant “haver apres moltes coses i haver-se enriquit molt” (B - 22'15'') al llarg d'aquest període de temps a l'ajuntament, com també és sonada la justificació, en el tram final del Ple, feta per la servidora en un magnífic i insuperable exercici d'abracadabra pota de cabra, sobre la retirada de l'estelada de la porta de l'ajuntament (B - 29'10'').
Realment exemplars els primaris valors dels nostres primats més nostrats.


Ple municipal 12-05-2011
1. Aprovació de les actes de les sessions celebrades els dies 7 i 26 d’abril de 2011.
2. Modificació de crèdit mitjançant concessió de suplement de crèdit i crèdit extraordinari.
3. Aprovació de la creació del registre d’interessos de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, del seu sistema de gestió, instruccions de funcionament i bases de dades, així com dels models de declaració.
4. Rectificació de l’Inventari de béns i drets de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a data 31.12.2010 i actualització del mateix a data 30.04.2011.
5. Presa de raó de l’informe de l’ACA, de data 24.3.2011, que respon a la petició de l’Ajuntament de cobertura de l’endagament de la riera de Palafolls, en el tram de Can Feliciano.
6. Presa de raó del Pla local de seguretat, aprovat per la Junta local de seguretat, en data 11.04.2011.
7. Aprovació inicial del 'Reglament del Complex esportiu municipal, situat a l'avda Josep Ragull i Vilaró, núm. 13' presentada per ESPORT I SALUT MALGRAT, SL.
8. Aprovació de la relació de preus per a l’explotació del complex esportiu municipal, situat a l'avda Josep Ragull i Vilaró, núm. 13' , presentada per ESPORT I SALUT MALGRAT, SL.
9. Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 571 a la 847/2011.
10. Precs i preguntes

divendres, 6 de maig del 2011

Zombis pota negra espanyola


Un amable lector  del Malgratot vol compartir aquesta producció de vídeo amb tots nosaltres.


Finalment hem entrat en campanya electoral d'eleccions municipals i durant quinze dies haurem d'aguantar els ofensius cartells publicitaris de les dues formacions polítiques que al llarg dels últims quatre anys han maldat per enfotre-se'n del poble sense cap vergonya, incomplint promeses electorals, actuant arbitràriament en defensa dels interessos particulars dels veïns del seu carrer o del seu color polític, xisclant uns, com peixateres descontrolades i altres, repetint com guacamais les complexes frases durament apreses amb l'esforç dedicat a la dura tasca.

Ahir a les dotze de la nit mentre una servidora de l'ajuntament sortia al carrer a corre cuita a penjar els lamentables cartells amb la seva jeta superlativa i el pretensiós eslògan “Centrats en tu”, l'altre gran servidora -medalla d'honor a la totxana-, sense immutar-se, sabent-se o creient-se la guanyadora dels comicis, no va penjar ni un sol cartell de campanya electoral en la certesa de comptar amb un bon grapat de tarats mentals que, com autèntics zombis pota negra espanyola, tornaran massivament a votar el partit de l'espectacular miracle econòmic i social en què es troba el seu país: España, i el seu poble, Margrá de Ma.
Quanta poca vergonya gasten alguns i quanta vergonya aliena hem de passar els altres, els soferts i maltractats veïns normals d'aquest pobre poble de Malgrat. Ens costa molt de creure que Malgrat vol viure quatre anys més sotmès als deliris d'aquestes dues inútils servidores i incitadores de l'estupidesa col·lectiva del nostre poble. Cal que el 22M anem tots a votar-les, però votar-les ben lluny del trinxat poble de Malgrat que ens han legat, per obre i gràcia de les seves estúpides actuacions polítiques i sectàries.
Per dignitat, cal que tothom el proper 22M vagi a votar amb seny per posar fi a tants anys d'aborregament, d'ignomínia i esperpent.

PSC Malgrat, l'únic partit socialista del Maresme que fa servir el castellà en el seu missatge de campanya electoral i ho fa per expandir noves mentides, noves macro-estafes territorials i preses de pel a tots els catalans.


Dins d'aquest fil anirem afegint les entrevistes electorals a cada cap de llista dels partits a mesura que es duguin a terme.