divendres, 29 d’abril del 2011

Detalls que no tenen importància

El poble de Malgrat ha de saber quins són els reals i subtilment amagats interessos que defensen els seus representants polítics quan s'omplen la boca amb l'afirmació d'actuar en tot moment en defensa dels interessos de la majoria de malgratencs. En això el senyor Puignou, en aquest fragment d'àudio, se'ns mostra com un autèntic virtuós en la matèria al qualificar de “detalls sense importància” els textos que figuren al document entre parèntesis.

Un malgratenc, indignat i afectat pel projecte de millora de riera del tram C./Fonlladosa – C./Passada, ens ha fet arribar, juntament al seu comentari, el document d'al·legacions que varen presentar i firmar l'àmplia majoria dels veïns afectats pel projecte en qüestió i les seves imposicions especials. El missatge diu:

“Em sento indignat d'aquests polítics que entenen el que els interessa sobre els criteris socials i econòmics i en concret el Sr. Puignou que diu o entén el que li interessa i com de costum pel seu ofici anterior no llegeix ni els parèntesi ni la lletra petita, per això us adjunto document al·legació presentada a l'ajuntament pels propietaris i perquè tingueu una idea del percentatge de propietaris que van signar aquesta al·legació son els següents:
- De 18 propietaris del C/Nàpols, 13 van signar l'al·legació.
- De 30 propietaris d'habitatges del C/Germanes Torrell, 20 van signar al·legació.
- De 10 propietaris de locals del C/Germanes Torrell, 9 van signar al·legació.
El pressupost de l'obra puja a 990.458 euros i que el 40% ho han de pagar els propietaris 396.183 euros o sigui que hi haurà propietaris que han de pagar 12.000 euros els del C/Nàpols i de 1800 a 4500 euros els del C/Germanes Torrell. I com vulgarment es diu, pels temps que corren que Deu ens agafi confessats, aquí a Malgrat no hi ha crisi.”

La reflexió que nosaltres en fem de tot plegat és que: havent aconseguit la senyora Campoy, en contra del projecte inicial de deixar al descobert aquest tram de riera, pressionant a l'ACA i pel seu interès personal de requalificar les seves propietats, ara posen per excusa l'interès general d'aquest projecte, cosa que desmenteix el fet que dels cinc firmants del carrer Nàpols, tres siguin finques propietat de l'alcaldessa o família, un de la regidora socialista Mérida i l'altre deu correspondre, suposem, a l'escola Fonlladosa. Un tril·lero professional no superaria aquest magistral joc de polític prestidigitador.
És d'aquesta manera com, en perfecte harmonia, polítics i banquers -amb il·lusió!-, realitzen les seves operacions especulatives a la recerca del negoci fàcil i lucratiu, sempre però, en nom de l'interès general i de la més estricta ètica personal.
Esperem que el proper dia 22M, el poble de Malgrat passi comptes a aquesta colla de pallassos professionals responsables directes de les grans macroestafes que ens afligeixen i perpetrades sempre sota el qualificatiu de "criteris d'interès general”.
 

dimecres, 27 d’abril del 2011

La yayona i la menda lerenda


Aquí tenim les últimes atzagaiades filosòfiques d'aquestes dues servidores del pobre poble de Malgrat abans de passar, finalment, a la categoria d'anècdota i oblid més profund. 

dijous, 21 d’abril del 2011

Eleccions municipals 2011

 
Aquí tenim una esquemàtica declaració de principis feta per part dels candidats a les properes eleccions municipals que ens pot ajudar el proper dia 22M a decidir el sentit del nostre vot.
Preguntat l'absent candidat Jordi Medina sobre el seu programa de partit, ha declarat que seguirà fil per randa defensant l'incomparable obra de govern mantinguda per la seva esposa, Mª. Lluïsa Mérida. Tot plegat, per meditar-ho!

dissabte, 16 d’abril del 2011

Secta PPOE

sectari, -ària
adj./n. m. i f.
1 [persona] Que pertany a una secta.
2 [persona] Que defensa i segueix amb fanatisme una idea o doctrina, sense admetre cap crítica.
3 Que és propi de les persones que tenen aquest comportament.

Ràdio Malgrat, a jutjar per programes tant  tendenciosos, demagògics i partidistes com el que emet cada divendres, "la tertúlia", reuneix tots els requisits per a ser qualificada sense cap mena de dubte com a perfecte exponent de la definició de sectària.
Que tres o quatre predicadors de la religió espanyola més rància i finiquitada en el temps muntin un aquelarre d'enaltiment de les virtuts de la religió que practiquen sense cap vergonya, defensant unes tesis dogmàtiques dictades per la seva sacerdotessa Campoy, sense cap afany de raciocini personal, sense cap valoració ni aportació pròpia, converteixen als tertulians en una mena de titelles crònicament ancorats en un passat més gris que el gris formigó amb què pretenen tapar tota la riera de Palafolls al seu pas per Malgrat.
Com gosen, aquesta gent que s'autoproclama socialista, anomenar tertúlia plural i democràtica a un debat entre quatre persones que, casualment i per coses de l'atzar -suposem-, totes i a l'unisó amb l'honrosa excepció de Tomas Borras, defensen les virtuts de les tesis oficials del projecte de riera coberta endegat per l'ajuntament? Com diuen els mateixos oficiants: "la gent no és tonta!". Portar un nou membre discrepant a la tertúlia un mes abans d'eleccions per poder definir-la de plural, després d'haver estat repartint doctrina i estopa al llarg de 47 mesos, ens dóna una clara pista de la caradura i talla moral que alguns gasten.   
No tenen ni vergonya, la seva absoluta submissió al dogma i poder establert els converteix en esclaus de les seves pròpies patètiques declaracions. La seva vil i servil obediència canina els situa al just espai que ocupen, el de ser la més genuïna i guaridora riota del poble.
Segueixin així, intrèpidament, sense cap escrúpol, i sàpiguen que nosaltres estem xalant d'allò més amb tanta petulància i barbaritat emesa setmanalment als quatre vents a traves de les ones de ràdio Malgrat.

   

dimecres, 13 d’abril del 2011

Mentiders compulsius habituals


Un amable i fidel visitant del bloc ha tingut la deferència de fer-nos arribar aquest esplèndid vídeo sobre la més candent actualitat municipal com ho són les esperpèntiques declaracions de la nostra més alta i levitadora autoritat, alcaldessa Campoy.

dilluns, 11 d’abril del 2011

Tenen els dies comptats

 

Hi ha polítics que a mesura que s'apropen eleccions transmuten el seu tarannà habitual i no poden evitar mostrar-se tal com són: hipòcrites, farsants, manipuladors, cínics, fanfarrons i provocadors. A casa nostra el complex mafiós del totxo pel totxo, encapçalat per la primera i màxima autoritat municipal, és l'arquetip perfecte del que volem dir i què es demostra amb aquest rast de provocacions i mentides fetes a Ràdio Malgrat sobre l'afer riera Feliciano en la que esperem que sigui la seva última demagògica entrevista en el càrrec que ocupa. Malgrat ha de passar del model del créixer per créixer tontament, que tenim ara, impulsat per l'equip governatiu actual, al creixement equilibrat i realment sostenible, cosa que queda a les antípodes de les voluntats i capacitats d'aquesta colla d'okupes sectaris d'ajuntament, també anomenats PPOE. Mentides sobre mentides, en això en són experts: Auditori, vivenda de protecció oficial, riera tram 0, ARE, nou ajuntament, àrea sanitaria,...

dissabte, 9 d’abril del 2011

Darrer Ple municipal 2011

Les altes prestacions en fer desaparèixer aquesta pintada, apareguda ahir a la façana de l'ajuntament i què en qüestió de poques hores va ser eliminada, es contraposa a la desídia per adecentar aquestes altres pintades que porten anys i panys al mateix lloc sense causar, sembla ser, cap molèstia als nostres representants municipals. Els motius d'aquest esplèndid zel mostrat pels responsables de l'ajuntament en el manteniment de l'espai consistorial deuen trobar-se, pensem, en la densa exposició dels comptes municipals presentats en el passat Ple i què algun ciutadà indignat per tanta vàcua xerrameca no va ser capaç de capir. Aquí podeu escoltar aquest darrer Ple de la legislatura i intentar trobar el motiu de tanta crispació que a nosaltres, francament se'ns escapa.