divendres, 25 de febrer del 2011

Sobre referents i salvadors de la pàtria

Pels molts que us vareu perdre les transcendents i sinceres paraules de la nostra alcaldessa el passat dia 7 de febrer a Ràdio Malgrat, us oferim el fragment impagable on, erigint-se en altruista salva pàtries del poble i en possessió de la única seqüència genètica apropiada per regir el municipi, menysté la capacitat de qualsevol candidat a comandar l'ajuntament mostrant un menyspreu intolerable cap els seus oponents en la propera comtessa electoral.
Escolteu amb molta atenció els raonaments que ens ofereix perquè són autènticament delirants i situen la persona que així raona a la mateixa alçada que a la d'alguns espècimens d'il·luminats que s'han begut l'enteniment o que directament fan catúfols i dels grossos.  
Seran coses de l'edat, coses intrínsecament socialistes o és el seu particular i habitual tarannà?

 

dijous, 24 de febrer del 2011

El govern de les iaies

Finalment i després de consultar l'oracle, diu ell que amb tota certesa podem afirmar que el proper dia 22 de maig, Malgrat de Mar seguirà regint-se per una gerontocràcia d'allò més inútil i dedicada de ple a les martingales a l'engròs.
La repetició d'un govern feixista espanyol (PPOE) aquí a Malgrat, representa una catàstrofe de magnitud desconeguda que només podrà ser aturada amb una massiva afluència de malgratencs a les urnes.
De tots nosaltres depèn contrariar l'oracle i demostrar-nos i demostrar que el poble encara és viu i ja no se'l pot enganyar per més temps amb més tripijocs de trilero.

Tots a votar raonadament per dir prou!

divendres, 18 de febrer del 2011

Competències municipals

És bo de recordar ara que estem a les portes d'unes noves eleccions municipals, falten 90 dies, la resposta donada per la nostra alcaldessa el passat dia 07-02-2011 a una veïna del poble que mostra el seu enuig per la mala recepció del senyal de TDT. Després de mig any d'emissió de proves i més d'un any de l'apagada analògica, resulta que àmplies zones de Malgrat encara reben una pèssima senyal que fa que, en funció de diverses variables meteorològiques, es perdi la recepció o es pixe-li l'imatge.
És de jutjat de guàrdia, considerem, que la persona elegida pel poble per gestionar els seus interessos al·legi no tenir competència per resoldre un problema que és un clam general i que fins i tot la mateixa alcaldessa pateix en el seu domicili particular. Amagar el cap sota l'ala i demanar a la gent que s'espavili pel seu compte, com fa l'alcaldessa, ens porta a preguntar-nos: si la televisió és un servei públic i la gent parapetada a l'ajuntament estan per servir al públic, com poden al·legar falta de competència per resoldre el problema?
Tenim molt clar que tots plegats són una colla d'incompetents d'una insolvència repetidament i històrica contrastada, però, pretendre que sigui el pobre i desarmat contribuent el que li faci la feina que, amb o sense competències, els hi pertoca de realitzar als nostres representants, és d'una cara dura insuperable, un abandó, una renúncia, un desistiment en l'atribució que el càrrec municipal comporta, en definitiva, una vergonya.
Que quedi clar que nosaltres fa un any varem trucar a la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat i què, tot i ser molt ben atesos, no varem aconseguir cap millora substancial en la recepció del senyal de TDT.
Tenim un poble ridícul per tenir uns polítics ridículs votats per gent ridícula als que tot els hi està bé. Esperem que el proper 22 de maig el poble els hi passi comptes per tanta tasca i, com veiem, tant excel·lentment realitzada.
 
 

divendres, 11 de febrer del 2011

“Negoci local”

Per si teníeu cap dubte sobre quin era el noble i elemental objectiu del Partido Popular per entrar a l'ajuntament de Malgrat ara fa quatre anys, us proposem que feu el següent i aclaridor exercici: Obriu el Facebook i a la finestra de fer cerques escriviu Ana Vega + intro (alerta!, i que quedi clar, amb una “n”), situeu el cursor sobre Partido Popular i obrireu la finestra on sense cap ambigüitat qualifiquen la seva formació de “Negoci local”. Tota una declaració de principis al final de la legislatura municipal i que clarifica perfectament les autèntiques intencions d'aquesta tropa. Podien qualificar-se de Organització psicotròpica, Associació filantròpica, Col·lectiu altruista..., però no, ells, amb tota franquesa i que agraïm, ens fan saber que aquesta gent s'han organitzat per lucrar-se, per fer descaradament negoci amb els afers del poble i molt lluny dels ètics objectius de la nostra alcaldessa Campoy de servir al poble. Com veiem els "nobles" objectius d'uns i altres són els mateixos però aquests del PP almenys, i a diferència del PSOE, no enganyen a ningú. Vosaltres mateixos el proper dia 22 de maig. Nosaltres ja hem vist el meló obert i uixxxxx!!!


Quatre anys han hagut de transcórrer, i a tres mesos de les eleccions, per sentir finalment la veu de la regidora d'Acció social i ciutadania, Sra. Anna Raja (en aquest cas amb dues enes) exposar la seva meritòria i dura tasca, com ella mateixa ho qualifica, d'ensenyar a pescar als que no en saben i subtilment com aquell que no vol la cosa, anar pillant voluntats i sobretot vots dins la colossal muntanya de misèria social que amb les seves arts han estat capaços de crear. Meritori és haver estat capaç de llegir més papers en aquesta entrevista que en la suma de tots els Plens municipals als que aquesta senyora ha assistit al llarg de quatre anys en el càrrec. Tot plegat dues entrevistes psicodèliques del Malgrat de Pena en que vivim i dels fenòmens paranormals que patim.

dilluns, 7 de febrer del 2011

Alcaldessa en la seva salsa

En aquests magnífic i excepcional document sonor, del que el tercer és l'original i els dos restants extractes,  podem escoltar de com la "menda", la nostra "menda", declara sense cap rubor d'estar molt mal pagada i radicalment en contra dels "xanxullos" de tota mena tot i què sembla que si aquests són de riera no tenen importància. Escolteu i jutgeu per vosaltres mateixos els raonaments que la nostra més alta autoritat local, la que no es mira el "llombrigo", s'atreveix a formular sense cap rubor ni vergonya, creient-se una superdotada indispensable per regir els destins del poble des de la seva particular sinecura: "la poltrona".

divendres, 4 de febrer del 2011

Caletes, educació, condecoracions i PPOE

Costa de creure però és bo constatar un cop més com, Ple rere Ple Municipal, la nostra alcaldessa, fent ostentació del seu gran bagatge cultural, es fot novament de ple, i ja van masses vegades, de peus a la galleda mostrant al món el nivell de xerrameca que posseeix i la sòlida fragilitat que els seus raonaments mereixen.
En aquest tall d'àudio podem escoltar com una de les persones més ben educades del poble fa ostentació del seu insuperable rang i ens posa al descobert quin és el seu nivell dialogant juntament amb les seves altíssimes prestacions en fer la gara-gara.
Malgrat ha d'alliberar-se urgentment i d'una vegada per totes de tanta mediocritat.


03-02-2011
L'ordre del dia de la convocatòria del ple d'aquest mes és el següent:
1.-Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 13 de gener de 2011.
2.-Imposició i ordenació de contribucions especials per raó de l’obra “Projecte de millora urbana de la riera en el tram entre el c. Fontlladosa i el c. Passada”.
3.-Informe per la revisió de les tarifes del servei de taxi de Malgrat de Mar per l'exercici 2011, instat pel Sindicat del Taxi de Catalunya.
4.-Aprovació de les bases reguladores de les subvencions atorgables per l’Ajuntament per a l’exercici 2011.
5.-Cessament i nomenament de nous membres del Consell Escolar Municipal – Consell Educatiu de Malgrat de Mar.
6.-Moció d’ICV-EUiA de suport a favor que el Govern reguli un procediment que garanteixi el secret de vot a les persones amb discapacitat visual en les properes eleccions municipals.
7.-Moció del GPM d’ERC per a l’establiment d’una zona per a la pràctica del Kite Surf a la platja de la Conca.
8.-Moció conjunta dels GPM d’ICV-EUiA i d’ERC de suport a la proposició de llei contra el sobreendeutament familiar i personal per modificar la llei hipotecària amb la finalitat de regular la dació en pagament i l’eliminació de les clàusules del sòl.
9.-Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 3001/2010 a la 3050 /2011.
10.-Precs i preguntes.

dimarts, 1 de febrer del 2011

Et felicito fill!

Aquí tenim, pels qui se'l van perdre, el bonic discurs que el passat dia 19 a Ràdio Malgrat va fer l'inefable edil de convivència, seguretat i mobilitat ciutadana en plena possessió de totes les facultats. Entre d'altres importants informacions de governament local i en seguretats perimetrals diverses, l'edil afirma que ens hem de felicitar per la brillant situació que tenim, comparat amb altres pobles, en qüestions de mobilitat i seguretat. De convivència, curiosament no en va dir res tot i què, com sabem, d'ell és l'autoria del fantàstic Pla de Mobilitat que tantes i tantes satisfaccions i elogis desperta massivament entre els malgratencs.
Aquí ningú posa en dubte la gran importància que la seguretat té en el manteniment de la convivència ciutadana, però, perquè aquesta sigui quelcom més què buides paraules cal que el ciutadà vegi l'enorme esforç pedagògic que la policia municipal fa per a ser presa com a referent en la realització de les bones pràctiques que el seu màxim responsable predica.
La partida de diners que un poble decideix destinar a seguretat és una decisió política. Cada poble hi destina el que vol, per tant, només cal escampar arreu la sensació d'inseguretat ciutadana per aconseguir una dotació pressupostaria absolutament desvinculada de la realitat i aconseguir d'aquesta manera tenir una caserna sumptuària de policia (3 mil. €) absolutament sobre dimensionada pel que és una població com Malgrat. Qui paga tanta disbauxa, ho paga la Campoy o el poble?
Passem a continuació a contextualitzar diversos punts del que apuntem: 
- Cal que dues terceres parts del que l'ajuntament gasta en pagar els serveis extraordinaris del mes de desembre estigui destinats a pagar despesa del col·lectiu policial -hores extres-?
- Cal destinar dos agents de la PM a escortar perimetralment cada carrossa de la cavalcada de Reis en previsió d'aldarulls o atemptats?
- La DPO, Direcció Per Objectius, es pot perfeccionar cada any, diuen. Tenir una paga extra en concepte de no posar-se malalt, mantenir el material correctament o atendre amb amabilitat al ciutadà, estableix un oprobiós greuge comparatiu inadmissible envers la resta d'obrers d'aquest país. En lloc de perfeccionar anualment aquesta normativa, no la podrien llençar directament a les escombraries?
- En el bonic discurs de l'edil a la ràdio, aquest comenta que ningú s'atreveix a proposar canvis a la situació circulatòria actual. Nosaltres, recollint el que és ja un clam popular, ens atrevim a proposar i amplificar el que, sembla ser, i degut a la seva absorbent dedicació a l'ibertren, encara no ha arribat a la seva oïda.
- Cal aparcar, per molt policia que un sigui, sobre el carril bici o a escassos deu metres d'un aparcament de motos. És això el que alguns entenen per fer pedagogia i augment de la qualitat del servei. Aquests agents han assolit el nivell adequat per percebre la prima de bones pràctiques?
- Finalment i per acabar ens permetem de suggerir que a fi d'augmentar, i molt, la qualitat del servei i la seva imatge corporativa, seria un bon detall per part de l'estament policial que en els constants i absurds controls de vehicles, s'oferís amablement a les víctimes propiciatòries un refresc d'aigua del Carmen per acompanyar la corresponent sanció. Hi ha molt per pagar i d'algun lloc s'ha de recaptar, oi?
De res!