dissabte, 29 de gener del 2011

...patric, patrac...

Costa de creure que una colla molt nombrosa de ciutadans malgratencs hagin estat abduïts per una secta de zombis aliens a la realitat social i en vista dels espectaculars i fefaents mèrits en la gestió municipal dels últims quatre anys, aquests, decideixin renovar la seva confiança en aquesta tropa d'ineptes. Sembla mentida, però és veritat.
Nosaltres pensàvem que la gestió d'un poble s'havia de deixar en mans de persones honrades que coneixin el poble, que l'escoltin, que l'estimin i que el serveixin amb altruisme amb objectiu d'assolir l'excel·lència. Quina ingenuïtat la nostra!
El proper dia 22 de maig cal una assistència massiva de la ciutadania a les urnes per eludir la catastròfica situació que es pot donar en cas de guanyar les eleccions aquest eixam de zombis arrogants, insolents i petulants que amenacen amb seguir tiranitzant el poble i obsequiar-nos amb quatre anys més de barbaritats, espoli patrimonial i cultural i de frustració generalitzada.
La fractura entre ajuntament i poble ja és prou gran com per deixar per més temps la gestió del municipi en mans d'aquesta colla d'inútils paràsits i incompetents servidors, en exclusiva, del seus comptes corrents.
 

dissabte, 22 de gener del 2011

Al final tot se sabrà

Una de les clàssiques frases que amb més plaer hem pogut escoltar per boca de la nostra alcaldessa és la que sovint diu: "al final tot se sabrà". Doncs bé, al final i per boca seva el poble de Malgrat s'assabenta del real concepte ètic que s'amaga darrera de la grandiloqüent frase "l'interes general per damunt de tot". Ara també s'explica el perllongat i sistemàtic silenci de la regidora de medi ambient, Ma. Ll. Mérida a parlar de les virtuts mediambientals d'una riera coberta de ciment a l'eixida de casa seva.
Ja ho diu el refranyer català: "Jutges, procuradors, alcaldes i regidors a l'infern de dos en dos". 

dimarts, 18 de gener del 2011

Mucha cobranza para tanta holganza.

Aquí teniu "l'Entrevista amb l'Alcaldessa" emesa el passat dilluns en que quasi bé de forma monogràfica, la nostra màxima autoritat en turisme i alcaldessa alhora, ens explica el perquè està molt enfadada amb el Consorci de Turisme i els motius pels quals vol abandonar-lo. 
Nosaltres pensem que s'ha de tenir una super barra a proba de sismes per exigir rigorositat al Consorci de Turisme mentre la pàgina web de turisme del nostre magnífic ajuntament, sota plena responsabilitat de l'alcaldessa, després de dos anys i a petició d'ERC en un Ple Municipal de comprometre's a efectuar-hi modificacions, segueixi sense ser esmenada en cap sentit. La torre del Castell segueix sense constar com a bé patrimonial i les peixateries velles segueixen lluint l'antiga imatge que molts voldríem conservar, a més, considerem una falta de respecte molt gran mostrar l'edifici de l'ajuntament sense la fabulosa farola patrimonial que podria portar-nos turistes d'arreu després de la important polèmica generada a nivell mundial.
Ens preguntem, il·lusos de nosaltres, quina mena de tasca realitza la recent creada empresa municipal "Malgrat Turisme, S.L." amb un pressupost de 500.000 € l'any per no poder ni tant sols fer quatre lleus rectificacions en una plana web que ho diu tot de nosaltres. Pot ser que tots plegats estiguin estressats de tanta feina o senzillament que es dediquen en plenitud de condicions al dolce far niente?
Com diuen per les Castelles: Mucha cobranza para tanta holganza.
   

divendres, 14 de gener del 2011

Malgrat, flipa i desperta!

Image Hosted by ImageShack.us
Del penúltim Ple Municipal voldríem fer un esment especial d'aquest curt fragment d'àudio on s'esvaeixen tots els dubtes, si encara algú en pot tenir, sobre el nivell personal amb qui la senyora Campoy s'associa per tirar endavant el seu particular programa de govern i què ens mostra el grau insuperable de mesquinesa de que són capaços d'arribar les dues parts aliades en el saqueig sistemàtic del pobre poble de Malgrat. Com bé diu la Regidora Neus Serra: PER FLIPAR!

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 2 de desembre de 2010.
2on.- Dació de compte del decret 3054/2010, de revocació temporal de la delegació en la JGL de l’aprovació de factures corresponents al desenvolupament normal del pressupost.
3er.- Aprovació inicial del reglament regulador de la participació dels regidors/ores i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal.
4rt.- Separació del Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme”.
5è.- Autorització a Malgrat Turisme SL per adherir-se al Protocol General del Pla de concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011.
6è.- Nomenament de nous membres del Consell Solidaritat i Cooperació Internacional, en representació del GPM de CiU.
7è.- Moció del GPM d’ERC per declarar “El Molí de Can Feliciano”, edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local.
8è.-Moció del GPM d’ERC de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística a l’escola.
9è.- Moció d’ICV-EUiA pel manteniment del programa temporal de protecció per desocupació i inserció.
10è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2775 a la 3000/2010.
11è.- Precs i preguntes.
D'aquest sucós últim Ple Municipal (Molí de Can Feliciano, Immersió lingüística, Separació del Consorci de Turisme) voldríem comentar i recomanar especialment l'audició del tros de Precs i Preguntes on a petició de la regidora Teresa Verdaguer, amb molt de gust l'Alcaldessa Campoy, experta de primer nivell, entre d'altres àmbits, en turisme, ens explica fil per randa el fiasco sofert en la promoció del turisme militar al nostre poble. Espectacular balanç: 0 turistes i disposada a repetir l'experiència.
Fa feredat de saber que després de llençar amb total impunitat 6.000€ en el registre de la capçalera "Malgrat, desperta!" ara, i pel cap baix, ha llençat de nou uns 10.000€ més (200.000 tríptics) en una promoció dissenyada personalment per ella i que ve a demostrar com n'és de magnificent la nostra alcaldessa a l'hora de llançar a cabassos els diners dels nostres impostos. Gran confessió la que té a bé fer-nos de què primer van actuar i després van assessorar-se. Sí senyor!, certifiquem que és tal i com es fan les coses al nostre poble des de fa molts anys, sobretot els últims 20 anys.
Ja cal que Malgrat vagi despertant d'una... vegada o al pas que van, en això de llençar diners, tindrem que vendre'ns les campanes per pagar el sou de l'alcaldessa i aliats.
   

dimecres, 12 de gener del 2011

Un aplausu a la immaculada gestió

No sap ni un borrall del que diu ni de què parla però Ella no para de fingir estar informada, assessorada i suficientment dotada per opinar sobre qualsevol tema que astutament l'entrevistadora li plantegi de parlar. Entrevistar un tros de soca fora molt més clarificador per entendre quelcom més dels diversos i insondables misteris que s'amaguen dins de l'ajuntament de Malgrat, governat exemplarment per una banda d'inútils a quin més ben qualificat dins el ranking municipal de carallots il·lustres.
Escoltar per boca de la regidora de ves a saber que (26'42''), que Ella necessita tenir quatre persones sota les seves ordres, a diari, per a no fer res de res al llarg del dia, dins la catastròfica i lamentable època que estem passant i què afecta de ple la vida de la majoria de malgratencs ens entristeix i enutja profundament.
Felicitem a tots els veïns del poble de Malgrat que amb el seu vot han fet possible el miracle d'arribar a aquesta còmica i/o delirant situació i per la seva alta capacitat de llençar diners a cabassos. Tenim el que ens mereixem. Enhorabona! i un aplausu.