dilluns, 29 de novembre del 2010

dilluns, 22 de novembre del 2010

Govern dels “super” normals


Davant la colossal deriva cap a les clavegueres que ha pres aquesta última fase de la precampanya electoral, no ens podem estar de comentar la patètica fila del president super normal amb què han arrebossat tot el poble de Malgrat per intentar vendre’ns gat per llebre en nom del sociopapanatisme radical més ranci. Pensen que amb una descomunal despesa en cartells i amb mítings llampec, també anomenats “rapidillos”, als que, per cert, hi va acudir la nostra alcaldessa per aplaudir al molt miserable anunciant super ofertes en l’us d’autopistes, aconseguiran mantenir en el càrrec aquesta cosa rara que tenim ocupant la Generalitat.
Vídeos, rapidillos, super M, xuletes, orgasmes a dojo... quina vergonya que passem al constatar en mans de qui està el govern del nostre país.
El del nostre poble, de govern, segueix en la mateixa dinàmica, però encara pitjor -i ja és difícil-. Quina pena ens provoquen aquests quatre vells i honrats socialistes històrics que amb el seu esforç han encimat a tota aquesta gent que formen el miserable catàleg de descatalogats cagamandúrries actual.
El diumenge, més que mai, cal anar a votar i fer justícia amb ells, i què d’una vegada per totes deixin d’ofendre al poble amb les seves manifestes i transparents incapacitats.
Cartell resum
    

diumenge, 14 de novembre del 2010

De tarats mentals



Des d'aquí fem una crida a tota la població perquè, davant les imminents eleccions al Parlament de Catalunya (28N), tingui ben present el perill que representa per la salut i la dignitat del país la introducció dins l'urna d'una papereta amb les sigles PP o P$€ i actuïn amb tota la responsabilitat que socialment el tema mereix.
Per no posar el nostre destí, per més temps, en mans de canalles, inútils, tarats, verduleres, sectaris o mafiosos espanyols, cal prendre consciència de què l'arma més poderosa que tenim els catalans per a ser amos del nostre destí és el nostre vot que podem materialitzar recolzant a qualsevol dels partits que pertanyen al país, que són d'aquí, no d'allà. Cap vot català ha d'anar a parar a mans d'aquesta tropa de mercenaris botiflers, trinxeraires i apestats dependentistes que ens han destruït el poble, el país i què ara pretenen perpetuar amb rigor científic la decadència de Catalunya per a major glòria de les seves espanyes imperials.
El proper dia 28: OBRIM ELS ULLS I VOTEM CLAR I EN CATALÀ!

 
Han creat una crisi monumental i ara diuen que tenen la solució per arranjar el disbarat. Amb aquesta intenció es gasten un dineral dels nostres diners per empastifar els nostres pobles amb la cara més fefaent del que és la més pura incompetència contrastada, el nostre propi president. Fins i tot s'atreveixen a demanar el vot als cementiris (imatge de Pineda que ens ha trames un lector).

Han convertit espais molt estimats pel poble en una paròdia que anomenen rehabilitació quan tots sabem que es tracta simplement de destrucció patrimonial sistematitzada.


Ens venen grans projectes de futur mentre els projectes promesos fa quatre anys encara estan en dansa i en via morta.

En lloc d'esmenar errors comesos (fanals, gàbies, fonts dels collons, rieres...) es dediquen a fer ostentació de saber fer, de participació ciutadana i de l'encert en les vergonyants i ofensives reformes de millora realitzades. Algú, en vista del que veiem al nostre poble, gosa dissentir d'això que diuen que el socialisme pot provocar retràs mental?

dilluns, 8 de novembre del 2010

Hi, hi, hi, ha, ha, ha!!!

Tema musical dedicat especialment als fills de Buda socialistes molt populars del nostre municipi, gent, tota ella, orgullosa d'haver aconseguit el trinxament total del pobre poble de Malgrat pel seu propi benefici.
Rebeu la nostra més sincera felicitació.

dissabte, 6 de novembre del 2010

S'acabó!!!



1.-Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 7 d’octubre de 2010.

2.-Modificació pressupostària de concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit a finançar amb baixes per anul·lacions de crèdit i amn majors ingressos.

3.-Concertació d’operacions de crèdit en la modalitat de prèstec a llarg termini per un import total de 4.250.000 € per finançar inversions diverses.

4.-Finalització de l’encomana de gestió en el Consell Comarcal del Maresme i modificació del contracte administratiu de gestió del servei públic de recollida domiciliària de residus municipals i comercials en el municipi de Malgrat de Mar, neteja i manteniment de contenidors i transport i descàrrega a la Planta de Transferència Mancomunada, als efectes d’incorporar a la concessió la gestió de la recollida selectiva de la fracció orgànica a grans productors.

5.-Suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats, de projectes de gestió urbanística i d’urbanització, i atorgament de llicències en determinats àmbits, amb la finalitat d’estudiar la procedència de modificació del planejament general aplicable.

6.-Alteració de la qualificació jurídica de la finca de 2,283,94 m2 cedida per la Sra. Mercedes de Caralt per ser destinada a sistema d’equipaments i cessió gratuïta a favor de la Generalitat de Catalunya per la construcció d’un equipament educatiu en aquesta finca.

7.-Presa de raó de l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, de 30.9.10, d’aprovació definitiva de la “Modificació puntual del POUM per a ciutat sanitària als terrenys situats entre l’avda. Costa Brava, l’avda. Països Catalans i la Nacional II” i alterar la qualificació jurídica mitjançant la desafectació del destí dels sistema d’equipaments públics d’una finca municipal.

8.-Moció del GPM d’ICV-EUiA per la millora de les finances municipals.

9.-Moció del GPM d’ICV-EUiA per arribar a un Pacte Nacional per la laicitat.

10.-Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2250 a la 2502 /2010.


11.-Precs i preguntes
 

dimecres, 3 de novembre del 2010

Postal malgratenca sense títol

Quaranta dos mesos evitant retratar-se juntes per no deixar constància històrica de la ínfima talla moral que tenen algunes persones, amb càrrecs importants al govern municipal, a l'hora de fer pactes contra natura, o no tant com pugui semblar, amb individus als que en vista dels últims esdeveniments succeïts nomes se'ls pot definir com a talibans ejpanyols que tenen com a únic ideari polític i personal l'etnocidi sistemàtic del poble català. Aquesta mena de gent capaç d'arribar a fer pactes de govern amb els individus de que parlem són uns quinquis d'estirp baixllobregatenca, tots ells un veritable perill pel futur de la democràcia a l'estar llastats per les misèries que proclamen i persegueixen aquí a Malgrat els seus socis ultradretans de govern municipal.
Malgrat s'ha convertit per mèrits propis i de la ma d'aquests dos partits, PSOE + PP = PPOE = neofranquisme pur, en la riota de l'alt Maresme.
El dia 28N podem, tenim l'obligació d'expressar a las urnes el veritable sentir dels malgratencs al respecte. No hi faltis, fotem-los fora ja dels llocs que ocupen, són indignes de representar al poble malgratenc i català.


Els futurs recursos del PP al TC (Ucronia sinistra)
El Partit Popular, Ciutadans i la Defensora del Poble Espanyol portaran davant del Tribunal (pre)Constitucional les barretines, la faixa dels castellers, als mateixos castellers, les botifarres amb seques, la crema catalana, els panellets, els aromes de Montserrat, les espardenyes de vetes i el flabiol de les cobles sardanistes. Si a les properes eleccions el PP no guanya, el Tribunal (pre)Constitucional reescriurà els resultats electorals per que siguin el PP i els Ciudadanos els únics partits presents al Parlament, i nomenaran Alícia Sánchez Camacho presidenta de la Generalitat de la Generalitat de Catalunya amb caràcter vitalici que immediatament canviarà el nom pel de fidelíssim govern de la província nord-est. Per garantir la fidelitat els ciutadans de província del nord-est es crearà la policia de l'espanyolitat, dirigida pel guardià de la nació espanyola Alberto Rivera que obligarà a tots els sospitosos de ser subversius a llegir les obres completes de César Vidal i Federico Jiménez Losantos vestits ells de toreros i elles amb vestit de farbalans.