dilluns, 28 de juny del 2010

Estafutut això de l'estatut


Tota aquesta colla de sectaris unionistes espanyols que governen el nostre poble obeint només els impulsos del seu elevat nivell de testiculina i aliens del tot a la voluntat popular, que confonen democràcia amb dictadura i Estat de Dret amb el franquisme més tronat i amb l'únic afany de lucrar-se, no de servir al poble, amb l'argument de la “indissoluble unitat d'España”, voldríem recomanar-los-hi que prop de Madrid, a Seseña (Toledo) concretament, hi han milers de pisos a preu de ganga construïts pels seus col·legues integristes del roig i gualda on podran viure en pau el seu delirant somni de futur imperi ESPAÑOL. Que agafin la seva “indissoluble unitat d'España” i bon vent a tot el botiflerisme caspos que tenim visquen entre nosaltres.
Visca la nació catalana, lliure i independent!!!
 

Toda esta pandilla de sectarios unionistas españoles que gobiernan nuestro pueblo obedeciendo sólo los impulsos de su elevado nivel de testiculina y ajenos del todo a la voluntad popular, que confunden democracia con dictadura y Estado de Derecho con el franquismo más rancio con el único afán de lucrarse, no de servir al pueblo, con el argumento de la "indisoluble unidad de España", queremos recomendarles a todos ellos que cerca de Madrid, en Seseña (Toledo) concretamente, hay miles de pisos a precio de ganga construidos por sus colegas integristas del rojo y gualda donde podrán vivir en paz su delirante sueño de futuro imperio ESPAÑOL. Que tomen su "indisoluble unidad de España" y buen viento a todo el botiflerismo casposo que tenemos viviendo entre nosotros.
Viva la nación catalana, libre e independiente!

divendres, 25 de juny del 2010

Si no vols caldo, dues tasses

Després de la interpel·lació en l'últim ple municipal per part de la regidora de l'oposició Teresa Verdaguer al regidor d'obra pública Enrique Viñolas referent a la instal·lació d'una antena de TV en el il·legal local de la petanca, ara ens trobem amb què, passats quinze dies, i com a escarni per l'atreviment de fer aital pregunta, el col·lectiu petanquero instal·la una segona antena per satisfer el seu afany de practicar "esport".
Nosaltres ens preguntem si el proper pas d'aquesta gent serà el d'habilitar l'espai per vendre-hi souvenirs, alcohols i fer barbacoes tot aprofitant la indiferència i permissivitat de les autoritats amb aquest potent col·lectiu  de sacrificats esportistes i votants socialistes santcolomencs.
 

diumenge, 20 de juny del 2010

Nou segell municipal

Aquesta és la bonica imatge que de Malgrat s'endú amb ell qualsevol turista que ens visita.
Hem d'entendre que amb la massiva aportació de diners a la caserna de la policia (3 milions d'euros) no queda diner a les arques municipals ni per llogar un patí i treure aquesta ensenya que fa sis mesos algú va plantar damunt del nostre símbol patrimonial per excel·lència amb intenció -suposem- de posar a prova la sensibilitat cap al fet patrimonial de la secta que de fa anys i panys okupa l'ajuntament dedicada de ple als seus importants assumptes particulars, com ara l'especulació immobiliària a l'engròs i el turisme militar.
Ara, amb motiu de la crisi i amb la retallada de sou a regidors, treballadors municipals i policia local??? -tema tabú-, esperem que l'erari públic del nostre poble es recuperi i permeti muntar una operació policíaca amfíbia per retirar l'ensenya en qüestió.
Que en són de grans aquests okupes amb els dies comptats de l'ajuntament!

dimecres, 16 de juny del 2010

Aportant solucions

Amb el tancament d'una regidoria que, com s'ha demostrat amb escreix, no serveix de res, l'estalvi seria notable i si a aquesta mesura hi sumem una retallada de sou als funcionaris que treballen a l'ajuntament?, l'hipoteca que anualment suporta cada ciutadà malgratenc es mantindria en els 170 € de l'any passat enfront dels 667 € en que l'ajuntament magnífica, alegre i generosament ens ha regalat a tots els malgratencs.

dilluns, 14 de juny del 2010

Els poders s'entenen?

A jutjar per aquesta fotografia, sí que estan en connivència. Aquí podem observar a la nostra representant del poder municipal saludant cordialment a la consellera de justícia Montserrat Tura, representant del poder judicial a Catalunya (TSJC), el passat dia 24 d'abril al pavelló de la Mar Bella en l'acte de proclamació de José Montilla com a candidat del PSOE a les properes eleccions catalanes.
 
PODER enfront RAÓ

El “Tribunal Supremo” ha dictat Sentència refermant el criteri del TSJC i, per tant, anulant la del Jutjat Social 2 de Mataró de novembre de 2008.

Moltes preguntes, algunes que no obtindran resposta, i moltes certeses. Cada dia hi ha menys gent que cregui en la independència del “poder” judicial i, amb la que està caient, al Tribunal Constitucional no crec que m’hi trobin a faltar...

La valoració del procés caminat fins ací, i l’opinió sobre aquestes sentències, la donaré a conèixer més endavant. Ara queda la preparació del nou judici per acomidament que s’ha de celebrar el proper dia 23 al Jutjat Social 1 de Mataró, interposat al notificar-me l’Ajuntament de Malgrat la fi del Taller d’Ocupació el desembre de 2008.

Del meu punt de vista el poder i la raó no coincideixen gaire. I en aquest cas, l’equip de govern de Malgrat surt amb més poder però jo mantinc la raó, malgrat aquestes sentències. Perquè serà que en diuen “poder judicial” ? És que els poders s’entenen ?

Que em varen acomiadar per defensar els meus drets i els d’un immigrant, ho va reconèixer la Sra. Alcaldessa en el Ple Municipal del mes de Juliol de 2008 dient que m’havia tancat les portes... Que jo demanava la jornada laboral de l’Ajuntament pel Taller d’Ocupació també ho han reconegut... Però la “justícia” és cega, segons es veu, i el més important és que no sóc de confiança d’aquest equip de govern. Sàpiga el poble de Malgrat que em preocuparia ser de la confiança d’aquests personatges.

La lluita continua.

Ramon Solé.
Ex-director del Taller d’Ocupació.

dimarts, 8 de juny del 2010

Per emmarcar de nou

El nostre petit homenatge pel reeixit desplegament de mitjans dut a terme, per part dels responsables municipals, en motiu de la celebració del Dia de la Terra (22-04-2010).
L'ostentós desplegament de mitjans humans va contribuir a donar un aire de marcialitat i lluïment a la jornada. També volem expressar el nostre reconeixement als vuit malgratencs de pro i què amb els seus contundents arguments -escoltar àudio- han fet possible, en contra del parer del poble, de la destrucció d'un espai natural molt estimat pels veïns.
No us oblidarem mai!

 

diumenge, 6 de juny del 2010

Regulació de guals


Aquí tenim una més de les mostres, clarament il·lustrativa, del grau d'incompliment en la regulació de guals que impera al nostre ajuntament.
Mentre que gran part de la ciutadania responsable compleix amb les seves obligacions impositives, veim com certs ciutadans “importants” i molt conscienciats socialment -diuen ells- estan per sobre de la regulació de guals i al cap de l'any aconsegueixen un bonic estalvi de diners fent la viu-viu i passant-se les regulacions per l'...
Algú tindria que explicar amb absoluta claredat el motiu pel qual la Regidora de Cultura de Malgrat no necessita gual per entrar vehicles a casa seva.
Ehem!... que guay ésser o dir-se socialista amb aquestes exempcions, no?

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 6 de maig de 2010.
2on.- Aprovació del Compte General de la Corporació corresponent a l’exercici 2009
3er.- Aprovació inicial de la nova ordenança municipal de Circulació i regulació de guals.
4rt.-Condicions per a la subrogació empresarial dels treballadors de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a la societat municipal Malgrat Turisme SL.
5è.- Aprovació provisional de la Modificació puntual del POUM per la implantació d'un ús comercial en el sector delimitat pels carrers Joan Benimelli, Josep Planagumà, Badalona i Passatge Montserrat Rosell i Parellada.
6è.-Moció del GPM d’ICV-EUiA contra la reducció de professionals dels serveis educatius del Departament d’Educació de la Generalitat.

divendres, 4 de juny del 2010

dimecres, 2 de juny del 2010

El dia x davant