diumenge, 28 de setembre del 2008

Posem que parlen de Malgrat




Algú en aquestes alçades de la democràcia encara es creu que aquesta gent que s'anomena socialista els preocupa el poble, els preocupa el civisme, la sostenibilitat, la mobilitat, el benestar de les persones en definitiva o nomes són oficiants sacerdots adoradors del déu diner amb l'únic objectiu personal d'amassar quants més diners millor en el present i impartir promeses de futur pels carallots ingenus (gilipolles) que diuen tenir fe i no raonen per si mateixos?
A Malgrat de Mar, no ens calen ni sarsueles ni comèdies, l'equip de govern en ple ens obsequia sessió rere sessió dels plens municipals, i gratuïtament, amb unes astracanades del més alt nivell aconseguit per un genere en clar declivi i que des de fa molts anys no es veien enlloc. Altre cop som pioners, aquest cop a l'hora de catapultar l'astracanada que representa el PPOE a la modernitat més actual. Enhorabona als artistes, ells són els nostres ídols.

divendres, 26 de setembre del 2008

I vinga setmanes


L'única setmana amb genuïna i inequívoca denominació d'origen.

dimecres, 24 de setembre del 2008

Qui mana mana


Fins fa pocs anys era només a l'estiu que els veïns d'uns pocs carrers de Malgrat havíem de suportar que de tant en tant, excepcionalment, els vidres i les parets de casa seva tremolessin per l'acció de les ones sonores. Ara ens passa cada setmana de l'any. ¿Gaudir d'un dia tranquil a casa després d'una setmana de feina? ¿Gaudir d'una música o d'una pel·lícula? Més val treure-s'ho del cap i resignar-se, perquè qui mana mana, i al nostre poble, pel que veiem, mana molt, encara que fora més escaient dir que mama més que mana, mama d'un sou indigne pel que fa, fent veure que a ell, el màxim responsable de posar aturador a tanta disbauxa acústica no només no l'afecta i l'ignora sinó que perversament l'instiga quan repetidament permet que centenars de Harley's es passegin pel nostre poble flanquejats per la policia municipal, la seva particular escorta pretoriana, que fidel a l'alt sentit jeràrquic del cos troba d'allò més normal de protegir a tota aquesta colla d'energumens amb les seves motos triplicant els nivells màxims permesos de les perilloses turbes perplexes al seu pas, sense imposar una sola multa a l'alt grau d'incivisme i de bretolada perversament planificada que això representa, es clar que, un altre estiu com aquest no es repetirà un cop entri en vigor la nova i repressora ordenança de civisme elaborada per les més altes personalitats responsables del desgovern que patim. O no?

dimarts, 23 de setembre del 2008

El nostre Sant PPOE que està als llimbs



De la mateixa manera que cap malgratenc de pro ha de perdre's cap intervenció pública de la nostra més emblemàtica regidora Ana Pega del PP fent ostentació als quatre vents de tot el seu valor i valors personals, tampoc cap español de pro o de contra, però sempre per força, pot deixar de visionar aquests vídeos on una emblemàtica autoritat del partit que té la paella pel mànec i que ha estat elevada a l'altar del ministeri, mostra al món les seves poques vergonyes a l'hora d'assumir tasques que la sobrepassen anant i tornant, clar que, en ambdós casos dels que parlem, es tracta d'opcions personals d'altruisme, esperit de servei, abnegació i responsabilitat cívica. Com sinó?
I així ens va i així anem fent, amb el patric patrac sedatiu i constant, pel pedregar de la vida.

dilluns, 22 de setembre del 2008

No ens calen les paraules...


...però si en voleu, llegiu les que subscrivim plenament publicades aquí.

dissabte, 20 de setembre del 2008

Allegria di vivere senza crisi



D'encomiable cal qualificar la sacrificada abnegació amb que aquesta gent del nostre ajuntament en plena i ja reconeguda crisi galopant, es desplacen 1000 quilometres, fins a Incisa in Val d'Arno, amb la santa intenció d'assistir a la plantada d'una olivera, un seminari sobre les virtuts dels agermanaments entre pobles i al concert d'una coral infantil, tot això alternat amb la dura assistència a diversos restaurants de la prestigiosa cuina de la Toscana durant tres dies seguits. Tot això que hem esmentat és possible fer-ho al mòdic cost de ??? però és que el preu és el de menys, ja ho paga el poble, generós i responsable, sabedor com és ell de la importància dels agermanaments entre pobles i del bon rotllet universal. Després de fer 1000 quilometres més de dur retorn i retrobament amb les tasques habituals, podran començar a aplicar les primeres mesures de contenció en la despesa municipal amb gran alegria, també, dels abnegats i conformats ciutadans malgratencs. // Iupi, iupi !!!

dijous, 18 de setembre del 2008

Homenatge a Robin bank



Com que trobem vergonyant l'actuació dels mitjans informatius públics, que han obviat la noticia al màxim per no crear alarma social i evitar que l'exemple de l'Enric Duran s'estengui més enllà del que voldrien, us posem a l'abast aquest vídeo a fi de que s'estengui el debat social que ell pretén que es produeixi davant la galopant crisi creada per les nostres autoritats i altres gents de mal viure que amb les seves accions estan anihilant, cada cop amb més eficàcia, la vida al nostre planeta terra. Enric, ets el nostre heroi!
Visiteu la seva web, ho mereix: http://polaris.moviments.net:8000/ca/node

De verd a gris i no parem


Alerta Malgrat, els mateixos artistes, famosos per les seves grans creacions com ara:

Anem a la platja passant per Palafolls.

Amb ciment ho tapem tot.

No és ferum, és l'industria química, imbècil.

Santa Rita, Santa Rita que bé et veu la Conxita.

La misteriosa desaparició dels arbres de Can Canpassol.

La Tordera verda era.

Els sorolls de les Harley's amenitzen la nostra vida.

Ni cap rata ni cap marrano, talem Can Feliciano.

Hem borrat el mar del mapa.

Les pedres del Castell només eren pedres.

Etc, etc., entre altres grans creacions que han marcat irreversiblement la nostra vida, ens conviden ara a participar de les fastuoses activitats que es duran a terme la propera setmana arreu de la vila sota l'eslògan “aire net per a tothom”. No tenim cap dubte que ens trobem en el poble dels prodigis on, un ajuntament de fireta especialitzat en farses i estafes, pretén ara, després d'actuar anys i anys com autèntics rapinyaires, conscienciar-nos de les grans virtuts de la sostenibilitat, l'ecologisme i el consum responsable, s'han reconvertit, seguint la moda de fer reconversions, en ecologistes de pa sucat amb oli d'última generació i profetes d'última hora, i és que són molt bons! Les activitats programades, tenen un cost només de 3.500 euros dels quals 2.600 es destinaran a reclams publicitaris, la clàssica piruleta pels assistents, això fa que amb 900 euros per activitats tinguem clar el que ens espera. No us n'esteu de participar-hi, serà un esdeveniment molt gay, una altre de les farses quotidianes amb que aquesta tropa dels duros a quatre pessetes cíclicament ens alegren l'existència.

dimecres, 17 de setembre del 2008

Sef respot, Hip!!!, ...pendo!


Cliqueu sobre la fotografia.

Dons sí, trobem sensacional l'afany amb que aquesta gent del nostre ajuntament està enfocant el tema de l'esport municipal. Desprès d'haver aconseguit 121 participants en la cursa urbana del passat dia 7 de setembre en contra dels 479 de Pineda i els 647 de Blanes, d'haver-nos dotat amb un total de 186 pistes de petanca -recompte pendent de confirmació-, esport aquest que com es sabut el poble reclama amb vehemència jejeje!, encara pretenen fer-nos creure que abans de finalitzar la present legislatura, dotaran a Malgrat d'un complexe esportiu d'última generació amb camps de futbol, piscines i no sé que més, que situaran a Malgrat per davant, inclús de Calella en l'obtenció de l'etiqueta de poble de turisme esportiu. Ho trobem sensacional, i més encara al constatar que la pràctica del ciclisme és considerat pels soferts residents d'aquest poble com a esport d'alt risc i no aconsellable de practicar si no estàs federat i tens una assegurança que cobreixi les inevitables escomeses de vehicles espitossos i les caigudes sofertes pel mal estat del ferm. Com de costum i seguint en la línia que ens es habitual, seguim fent el ridícul més espantós gràcies al gran nivell de que fa gala el nostre estratosfèric equip de govern. Sensacioanal! Visca la petanca! Gràcies.

dilluns, 15 de setembre del 2008

Una pedra no porta problemes


Direttamente della cucina dell arte italiana c'arriva questa bella tarantella intitolata "Tarantella della mortadella" interpretata per la divina Ana Attacca i le sue comparse, portentoso fenomeno dove il faggio e che col suo talento ci farà dimenticare la pena che sentiamo quelli che siamo di Malgrat. È di giustizia notare che la parola tarantella fa riferimento al pericoloso che è l'insetto in question gli alle peculiari forme di muoversi quando si trova dentro il suo habitat naturale. Attenzione, molta attenzione!




divendres, 12 de setembre del 2008

Indescriptible

Aquí teniu les gravacions, aplicant les noves tecnologies de la informació, de l'últim i dens Ple municipal on podeu jutjar per vosaltres mateixos el nivell de tot plegat. Dir-vos que la gravació deixa molt que desitjar, talment com si del nostre ajuntament es tractes i que amb escreix ens demostren i transmeten dia a dia, Ple a Ple. El públic s'ho va passar d'allò més bé, esperem que vosaltres també.





dimecres, 10 de setembre del 2008

Malgrat la pena... riurem!

EL NOSTRE PRESENT
EL NOSTRE FUTUR
La nostra actual i lamentable realitat nacional ve de molt lluny i és producte històric de les lluites de poder on els vencedors creen les institucions i el discurs mentre els perdedors compaginen com bonament poden la resignació del subordinat amb un discurs de resistència que oscil·la entre el victimisme més agut i el somni de renaixement nacional més exacerbat. Nosaltres, optimistes de mena com som, creiem i sabem que l'única autodeterminació real és la que dia a dia construïm dins dels nostres pensaments i experiències personals i transmetem als que ens envolten, per tant tenim la certesa que aquests anhels de llibertat i plenitud només són qüestió de temps i persistència en l'objectiu. Que tingueu una bona diada!

PROPIETATS DE LA PENA

Assumiràs la veu d'un poble,
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble,
i patiràs, i esperaràs,
i aniràs sempre entre la pols,
et seguirà una polseguera.
I tindràs fam i tindràs set,
no podràs escriure els poemes
i callaràs tota la nit
mentre dormen les teues gents,
i tu sols estaràs despert,
i tu estaràs despert per tots.
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble.
Tu seràs la paraula viva,
la paraula viva i amarga.
Ja no existiran les paraules,
sinó l'home assumint la pena
del seu poble, i és un silenci.
Deixaràs de comptar les síl.labes,
de fer-te el nus de la corbata:
seràs un poble, caminant
entre una amarga polseguera,
vida amunt i nacions amunt,
una enaltida condició.
No tot serà, però, silenci.
Car diràs la paraula justa,
la diràs en el moment just.
No diràs la teua paraula
amb voluntat d'antologia,
car la diràs honestament,
iradament, sense pensar
en ninguna posteritat,
com no siga la del teu poble.
Potser et maten o potser
se'n riguen, potser et delaten;
tot això son banalitats.
Allò que val és la consciència
de no ser res sino s'és poble.
I tu, greument, has escollit.
Després del teu silenci estricte,
camines decididament.

Vicent Andrés Estellés

...i els ocellets feren niu als seus cabells

Pobre home, pobres de nosaltres, tot i ser un dels catalans universals més estimats i haver de morir en el exili, encara hi ha gent, com ara la nostra pròpia il·lustríssima alcaldessa que tot i tenir durant vint i cinc anys unes estàtues del músic aparcades al seu despatx, no sap a hores d'ara, encara, quin és l'instrument musical que va convertir Pau Casals en el més gran intèrpret de la seva època. Malgrat ha de fer un pensament d'una vegada per totes i anorreà tanta vergonya aliena com sentim.

dimarts, 9 de setembre del 2008

dilluns, 8 de setembre del 2008

Matolls, paparres, cargols i flors



Imaginem-nos que aquest any hem anat a passar les nostres merescudes vacances a un poble de la costa atrets per l'oferta de sol, platges, turisme familiar, relax, patrimoni,... i un matí de cel incert tot i que estem a 25 d'agost, decidim, esperonats per la insistència del director de l'hotel on ens allotgem, visitar el parc Francesc Macià perquè ens ha comentat que és un autèntic jardí enmig del poble on el verd i el bon gust floral omplirà de goig el nostre matí alternatiu a la platja. Aquí s'acaba el goig i comença la realitat, entrar al parc i trobar-nos amb el que nosaltres us mostrem aquí, ens confirma en les nostres sospites de que no saben, tot i contar amb una de les plantilles de jardineria més nombroses i ben dotades de l'alt Maresme, ni motivar al turisme per tornar a visitar-nos un altre any complaguts per les bones sensacions viscudes en la seva estada entre nosaltres. Qui es cuida de cuidar el turisme a Malgrat? Sensacional!

dissabte, 6 de setembre del 2008

Vergonya regidors, vergonya!!!

Ara fa vint-i-set anys naixia al nostre poble i de la ma d'un grapat de visionaris enganxats a les noves tecnologies del moment, el que amb el temps s'ha convertit en la vergonya de les vergonyes més descarades que l'actual ajuntament està gestionant, una ràdio que han convertit en ràdio Conxita “para escuchar si algo le pica” i usar-la com a principal eina d'enzització i d'alienació mental del poble, com sinó s'explica que en plena era digital, ells, els de la ràdio, encara gravin els Plens en cintes de cassette -pagant l'ajuntament- i siguin capaços d'oferir el so d'un Ple com si ho fessin des de la cuina d'un hotel, que dir de la transmissió via internet que no varen gosar emetre i ja van dos Plens seguits sense fer-ho. Qui paga aquesta merda de ràdio? Quan ens costa als soferts contribuents? Quants lustres hauran de passar encara perquè la nostra ràdio es pugui equiparar amb una ràdio Marina, per exemple? De fet, aquesta ràdio va néixer, com veiem a la fotografia, sobre un llit, lloc d'on no s'ha mogut en tots aquests anys i on segueix afectada d'un càncer en fase terminal sense tractament possible mentre mamin els que mamen. Com deia un ex-president, “Són una colla d'incompetents”. Un cop més, lamentable tot plegat!

divendres, 5 de setembre del 2008

Franquistes de nou encuny


La poca vergonya d'aquesta gent (PPOE) no té límit i mostra d'això és el delirant espectacle d'ahir al Ple municipal on, altre cop, l'espantall que tenen habilitat per poder manar amb comoditat va donar mostra de l'extraordinari nivell de tots plegats. Pobre Malgrat!

PREGUNTES D'UN EX-TREBALLADOR DE L'AJUNTAMENT DE MALGRAT

A UNA PROPERA EX-ALCALDESSA


És veritat que, aprofitant la majoria actual de govern municipal, la secció de “precs i preguntes” passarà a ser “preguntes sense resposta” o bé “qui mana, mana...” ?


Són certs els rumors que apunten que aquest equip de govern està projectant una bassa amb cocodrils al Parc Francesc Macià que podrien ser alimentats amb les persones disidents del municipi, tal com feient antics mandataris ambs els seus súbdits desobedients...?


Es sentiria molt orgullosa la Sra. Alcaldessa del seu èxit politic si s'analitzés que podria estar fonamentat en bona part en l'aprofitament d'unes sigles a les que en moltes actuacions ignora, i en altra bona part en el temor que imposa la seva influència en moltes persones del poble ?


No creu que és malaltissa la concepció que manté aquest equip de govern, en el sentit de que les persones que discrepen de la seva acció al front de l'Ajuntament estan en contra del seu poble ?


Vostè, al prendre possessió de la responsabilitat d'Alcaldessa va assumir el compliment de la Constitució. Sap que el tracte discriminatori que m'ha dispensat al acomiadar-me està contra la igualtat i no discriminació constitucional ?


En el Ple Ordinari del mes d'agost d'enguany em va dir que no volia entrar al meu joc. Encara creu que defensar els meus drets és un joc ?


Vostès varen anul·lar les revisions mèdiques del personal del Taller d'Ocupació dels dies 25 i 28 d'abril d'enguany i ara aquestes persones van individualment a Mataró, a la Mútua, en diferents dies. Ha valorat el cost d'aquesta situació en formació, en treball i en diners pel poble de Malgrat i per les persones afectades ?


Les seves preses per la riera, no són desconfiança amb la resta de persones de l'equip de govern de que siguin incapaçes d'acabar la feina començada quan vosté no hi sigui ?

R. Solé a 4 de setembre de 2008



dimarts, 2 de setembre del 2008

Frugalitat extrema


Un dels misteris més inescrutables després del de la transsubstanciació de que ens parla el nou testament és, sense cap dubte, el motiu pel qual i ves per on quina coincidència, el dijous passat es reuní la plana major del PP Malgrat i dos dies desprès o feren un grup de neonazis vinguts d'arreu d'Europa a celebrar ves a saber que, però de segur res de bo. Últimament Malgrat sembla ser pol d'atracció de grups o grupets entestats a distorsionar la convivència i escampar mal rotllo a cabassos, recordeu la presència a les passades eleccions al PxC del feixista Anglada i els seus seguidors, on són, que s'ha fet d'ells, encara breguen per fer-se un lloc a l'espai polític del país? Però del que avui realment volíem parlar-vos, per haver-nos sorprès molt gratament, és de la sensacional mostra de sostenibilitat, reciclatge i senzillesa amb que ens sorprèn a la fotografia la nostra regidora -faedora ella- de tots els miracles que s'estan produint aquí al nostre poble i on ens demostra que amb una tira de cortina i un tros de roba de biombo vell es possible, amb l'únic requisit de posar-hi imaginació, lluir amb frugalitat, sense fer ostentació de cap mena i donant a l'hora mostra de com podem nosaltres, pobres plebeus indiferenciats d'espardenya, malgratots tots, superar la crisi que, sembla ser, també afecta als edils municipals per ben pagats que estiguin.

dilluns, 1 de setembre del 2008

Malgrat i el compliment de normatives


Prova pilot a 4 comarques

La Generalitat iniciarà a l'octubre una campanya per incentivar els ens locals a fer oficials els seus símbols, i la prova pilot la farà a les dues comarques de l'Empordà. Tot i això, el responsable de la direcció general, Carles Bassaganya, recorda que l'acció s'ha de veure només com una assistència als municipis, no pas com una imposició, ja que els ajuntaments són sobirans. A part de la prova pilot a l'Empordà, que és la zona on hi ha menys municipis amb símbols oficials de les comarques gironines, l'actuació de la Generalitat també es farà a la Ribera d'Ebre i el Montsià. Hi ha municipis que han començat amb la tramitació dels expedients, però han quedat caducats, ja que el termini per arribar a un acord sobre la proposta és de 60 dies des que aquesta arriba al Departament de Governació. És el cas, per exemple, de l'escut de Sant Quintí de Mediona i de Malgrat de Mar i de la bandera del Prat de Llobregat, de Cabrera de Mar i de Tordera.

31.08.2008 –
El Punt